Menu
You are here : Home >
menus > MENU 28 € - sauf les jours fériés et les soirs de dîner-concert

Back to the menus

 A la carte

Homemade
Gluten free
MENU 28 € - sauf les jours fériés et les soirs de dîner-concert

 

 Starters

 

Snail Soufflé with blue cheese and sorrel                                                             16 €

Fish Soup, garlic croutons                                                                                     13 €

Sautéed Gambas with coriander, bell peppers, and chili sauce                           17 €

Vegan Salad                                                                                                            16 €

Duck Foie Gras Petit Prince « House » : 

                                        - Terrine, with toast and date chutney                          19 €

                                        - Pan-fried in veal gravy with spicy mango                   17 €

"Fine de claire" Oysters                                           6 = 17 € or   12  =                 32 €


Main dishes

Sea Bass Fillet with crispy skin and garlic                                                             28 €


Rack of Lamb with thyme juice, new potato and butter                                        27 €

Sautéed Sea Scallops, chanterelle mushrooms                                                      34 €

Beef Rating Aberdeen Scottish Angus  (480 g), pepper sauce or béarnaise        49 €

The Evening's Special                                                                                              22 €

 

 


 

Book online

Contact us

Back to the menus