Menu
You are here : Home >
> À la carte ...

Back to the menus

À la carte

Homemade
Gluten free
À la carte ... À la carte ...

 a la carte

 

 Starters

 Burgundy Snail Soufflé with cream and mushrooms 14 €

Sautéed calamari with soybean sprouts and cashews 15 €

Tandoori Chicken Salad with avocado     13 €

Vegan Salad                                         14 €                                                                                                                                                          

Duck Foie Gras à la Petit Prince

-    Terrine, with toast, orange zest and walnuts 19 €

-       Pan-fried with veal stock and spicy mango 17 €

-       Fine de claire Oysters

Main dishes
 


Rack of Lamb with goat cheese and rosemary, zucchini 25 €


Sautéed Sea Scallops with endive fondue and walnuts, broccoli puree 31 €


Vegetarian Platter — assortment of hot and cold vegetables 22 €


Beef Tenderloin with béarnaise or pepper sauce 32 €


The Evening's Special 22 €

Book online

Contact us

Back to the menus