Menu
Vous êtes ici : Accueil >
> À la carte ...

Retour aux menus

À la carte ...

Fait maison
À la carte ... À la carte ...

Starters

Tapas of lightly marinated Foie Gras and smoked Duck Magret   
with mango, black radish, arugula, and green asparagus

 Vegan Salad
12€

 Spicy Sautéed Prawns with the season’s vegetables    

   16€ 

Terrine of Duck Foie Gras Petit Prince
18€

Oysters "fines de claire"
les 6         17€
les 12       32€



Main dishes

Cod back on a bed of Spinach, spring vegetables

22€

Slow-roasted Sole, olive oil and Iranian black lemon

34€ 

Round Fillet of Lamb in rosemary gravy, bite-sized new potatoes                 
34€

Sautéed Sea Scallops in vanilla-lemon cream, leek tagliatelle  

29€

Vegetarian Platter — assortment of hot and cold vegetables 
21€


Beef Tenderloin with béarnaise or pepper sauce
31€

The Evening's Special                                                                        

22 €

Réservez en ligne

Contactez-nous

Retour aux menus